MBO Utrecht Over MBO Utrecht
De hoogwaardige, praktijkgerichte beroepsopleidingen van MBO Utrecht sluiten aan op het vervolgonderwijs, de processen in het maatschappelijk verkeer en bedrijfsprocessen.

Persoonlijk
Bij MBO Utrecht kan jij rekenen op respect, persoonlijke aandacht en geborgenheid, omdat deze waarden verankerd zijn in onze interconfessionele identiteit. Als zelfstandige organisatie bieden wij een kleinschalige leer- en werkomgeving, waardoor je je snel betrokken en verbonden voelt.

Ambitieus
MBO Utrecht daagt je uit en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten optimaal tot hun recht te laten  komen. Met het brede aanbod aan opleidingen en leerbedrijven kun je de keus maken die het beste bij jou past. Hiermee leg je een stevige basis voor je vervolgopleiding  of loopbaan.

Ondernemend
Bij MBO Utrecht kun je werken aan je kennis, vaardigheden én houding en gedrag. Er is ruimte en waardering voor eigen initiatief. Je krijgt de gelegenheid om in de praktijk ervaring op te doen, bijvoorbeeld in één van de leerbedrijven. Je maakt deel uit van een organisatie die midden in de samenleving staat, met veel samenwerkingspartners.
www.mboutrecht.nl