Baptistengemeente de Rank Mensen die deel zijn van de gemeente ervaren de Rank als een groot gezin waarbij er aandacht en zorg voor elkaar is. Je wordt er geholpen te groeien in je geloof, maar ook om dienstbaar te zijn aan de samenleving.

Kerkdienst Nieuw Welgelegen
Iedere zondagmorgen wordt er in Nieuw Welgelegen een dienst gehouden om 10.00 uur. Na de dienst is er gelegenheid om mensen te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.
 
Voor de kinderen

Tijdens de zondagse kerkdiensten is er baby- en peuteropvang aanwezig. Elke baby of peuter (tot 2,5 jaar) krijgt de zorg die hij of zij nodig heeft en zoals de ouders dat aangeven. De opvang staat onder leiding van een van de moeders of oma’s uit de gemeente, aangevuld met tieners.
Voor de kinderen van 2,5 jaar en ouder en van groep 1 tot en met 8 van de basisschool is er tijdens de dienst een eigen programma. Deze zondagsschool bestaat in Utrecht uit de groepen: Benjamin (2,5 tot 4 jarigen), Esther (groep 1), David (groep 2), Samuel (groep 3 en 4) Gideon (groep 5-6) en Simson (groep 7-8). 

Media
Klik hier voor een impressie van een kerkdient in Nieuw Welgelegen, gemaakt door U in de wijk. 
www.derank.org