Nieuws

Projectplan ingediend bij Fonds NutsOhra!

5 februari 2016
Eind januari hebben Simon Ott en Erik van Marissing de projectrapportage met de bevindingen in Fase 1 en het plan van aanpak voor Fase 2 ingediend bij Fonds NutsOhra. Zij zijn zeer dankbaar voor het vele werk dat door iedereen is geleverd en de grote betrokkenheid vanuit alle organisaties in en rond Nieuw Welgelegen.
Lees verder

Sportvrijwilliger van het jaar!

4 februari 2016
Bart Merkus (Zwaluwen Utrecht 1911, participant Nieuw Welgelegen) en Hans Galesloot (De Halter, wijkpartner Nieuw Welgelegen) zijn beide genomineerd als Utrechtse sportvrijwilliger van het jaar! Wie van deze heren gaat deze mooie prijs in de wacht slepen?!
De HalterZwaluwen Utrecht 1911 Lees verder

Koffers gezocht voor vluchtelingen!

2 februari 2016
De komst van vluchtelingen naar Europese landen zorgt voor veel drukte. De toestroom van vluchtelingen is groter dan verwacht. Hierdoor zijn de voorzieningen die de mensen door de overheid wordt geboden in de noodopvangplaatsen en AZC’s niet altijd optimaal. In Utrecht zetten veel sportverenigingen zich in voor vluchtelingen door hen (sport)faciliteiten te bieden. Ook Ladyfit draagt een steentje bij aan deze activiteiten.
Ladyfit Lees verder

Sportaanbod voor senioren

1 februari 2016
Op maandag 21 december vond de activiteit 'Beweegpret voor ouderen' plaats in Nieuw Welgelegen. Dit was de succesvolle kick-off van een structureel sportaanbod voor ouderen in Nieuw Welgelegen.
De Halter Lees verder

Wijkwijsneuzen hebben rondgeneusd in Nieuw Welgelegen!

9 december 2015
In het koude november is het warme project de Wijkwijsneuzen weer van start gegaan. Met een groepje enorm enthousiaste kinderen hebben zij de allerleukste plekken in de wijk bezocht, waar de kinderen mochten rondneuzen!
Lees verder