Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Marina van Huissteden

28 april 2016
Felicitaties voor de vice-voorzitter van de VSU die tijdens jaarlijkse lintjesregen een Koninklijke onderscheiding in ontvangst nam. Bedankt Marina van Huissteden voor je vrijwillige inzet in de sport!
VSU Lees verder

Plan Fonds NutsOhra toegekend!

7 april 2016
Plan Fond NutsOhra toegekend! Mede dankzij uw actieve inzet en betrokkenheid heeft Fonds NutsOhra het plan ‘Nieuw Welgelegen zet gezinnen in hun kracht’ goedgekeurd! Dat betekent dat het fonds, net als wij, alle vertrouwen heeft dat we in de periode 2016-2019 een aantal mooie resultaten gaan behalen bij het verbeteren van de ervaren gezondheid van gezinnen op Kanaleneiland.
Lees verder

Lente School Globe College

6 april 2016
Dit jaar start het Globe College met een Lenteschool. Leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij bepaalde vakken, krijgen de mogelijkheid om aanvullende lessen te volgen op het Globe College.
Globe College Lees verder

Nieuw Welgelegendag

31 maart 2016
Op 21 mei 2016 zal er een Nieuw Welgelegen dag georganiseerd worden. Op deze dag kunt u tijdens de kennismakingsmarkt alle bedrijven die zich gevestigd hebben in Nieuw Welgelegen ontmoeten.
Lees verder

Hans Galesloot, Sportvrijwilliger 2015

18 februari 2016
Woensdagavond 17 februari werden in zeven categoriën de winnaars bekendgemaakt van de Sportprijs Utrecht 2015. Deze feestelijke uitreiking vond plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Hans Galesloot, de vliegende keep van De Halter, wijkpartner Nieuw Welgelegen, is Sportvrijwilliger van het jaar 2015 geworden.
De HalterVSU Lees verder