Nieuws

De vacature voor junior onderzoeker is gesloten. U kunt niet meer reageren.

28 november 2016
Lees verder

Feestelijke opening NW als 'Living Lab'

28 november 2016
Voor wethouder Victor Everhardt was het weer eens wat anders. Geen lint om door te knippen, geen knop om in te drukken maar een ferme hap uit een appel. Daarmee opende hij dinsdagavond 22 november in het Globe College het Living Lab. Utrechtse psychologen gaan daar in de praktijk onderzoek doen naar nudging.
Globe CollegeThe Colour Kitchen Lees verder

Stichting Specsavers Steunt

23 november 2016
Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Specsavers-winkelteams zijn betrokken met de lokale gemeenschap, hiervoor is in 2010 de Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Dankzij deze Stichting kunnen lokale goede doelen, instellingen en verenigingen financieel ondersteund worden.
VSU Lees verder

Nieuw technieklokaal Globe

22 november 2016
Globe is trots op hun nieuwe technieklokaal dat op 3 november feestelijk is geopend. Het lokaal biedt leerlingen de kans zich voor te bereiden op, en goed te worden in de metaaltechniek, de installatietechniek en/of de elektrotechniek.
Globe College Lees verder

Vacature Junior Onderzoeker - Gesloten!

2 november 2016
>>De vacature voor junior onderzoeker is gesloten. U kunt niet meer reageren.<< Gezocht: junior onderzoeker Ben je bijna of net afgestudeerd aan het HBO of de Universiteit, spreek je Berbers en/of Arabisch, wil je je kennis en vaardigheden graag voor een langere tijd inzetten om gezinnen in Kanaleneiland te helpen hun gezondheid te verbeteren en wil je graag deel uitmaken van een dynamisch project waarin bewoners en professionals uit de wijk samen werken? Dan is deze functie misschien iets voor jou!
Baptistengemeente de RankDe HalterGemeente Utrecht Globe CollegeHarten voor SportKenniscentrum SportLadyfitMBO UtrechtMedicortMulier InstituutThe Colour KitchenTurn4UUrban Dance CenterVSUZwaluwen Utrecht 1911 Lees verder