Nieuws

Globe Festival 31 maart

22 maart 2017
Muziek, Dans, Fashionshow, Globetalents....
Globe College Lees verder

Open dagen data MBO Nieuw Welgelegen

1 maart 2017
Ben je op zoek naar een opleiding voor het schooljaar 2017-2018? Bezoek dan de Open Dag van het het MBO locatie Nieuw Welgelegen. Je bent van harte welkom!
MBO Utrecht Lees verder

Leerlingen Globe College helpen voedselbank

1 maart 2017
Utrecht- Enthousiaste leerlingen uit de leerlingenraad van het Globe College hebben 60 voedselpakketten overhandigd aan de Voedselbank Kanaleneiland.
Globe College Lees verder

Aanmelden Talentprogramma 'Modern Besturen'

24 februari 2017
De VSU stimuleert het enthousiasmeren en opleiden van jonge sportbestuurders. Hebben jullie in het verenigingsbestuur een jong ambitieus bestuurslid of loopt er in de vereniging een potentiële bestuurder rond die jullie graag zouden toevoegen aan het bestuur? Voor deze jonge parels (of iets oudere parels) organiseren wij samen met Brug 8 het talentprogramma “Modern Besturen”. Een mooie kans voor de bestuurders van de toekomst en jouw vereniging!
VSU Lees verder

Gezonde Taal! wint Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2016

30 november 2016
Oudere migranten hebben door hun taalachterstand vaak moeite om informatie te begrijpen die voor hun gezondheid belangrijk is. Taallessen geven over gezondheidsonderwerpen verkleint zowel taal- als gezondheidsachterstanden. Dit idee is winnaar van de Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2016.
Ladyfit Lees verder