Nieuws

Hans Galesloot - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

1 mei 2017
Vorig jaar werd Hans Galesloot bij de Sportprijs Utrecht 2015 uitreiking Sportvrijwilliger van het jaar. Toen al zeer terecht, en dit is vorige week nog maar eens bevestigd. Hans heeft voor zijn verdiensten bij de Utrechtse Krachtsport Vereniging De Halter, wijkpartner van Nieuw Welgelegen, namelijk een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.
De Halter Lees verder

VSU Masterclass Ledenwerving en Behoud

24 april 2017
Wil je graag nog meer sporters de kans bieden om onderdeel te zijn van jullie unieke sportclub, maar leverde een wervingsactiviteit niet het gewenste resultaat op? Of wil jouw sportvereniging zich richten op een specifieke doelgroep en ben je op zoek naar tip en tools die daarbij kunnen helpen? Meldt je dan nu aan voor de masterclass ledenwerving en behoud op 8 mei.
VSU Lees verder

Get ready for summer met Fit For Free

24 april 2017
Ook al lijkt het buiten nog niet alsof dat de zomer er aan zit te komen, toch is het altijd dichterbij dan je denkt. Daarom heeft Fit For Free nu de actie 'Get Ready For Summer'!
Fit4Free Lees verder

Goed nieuws: verhuizing Globe een feit!

19 april 2017
Frank Corneth, directeur van het Globe College in Nieuw Welgelegen verteld blij over de toekomst van zijn school.
Globe College Lees verder

Nieuw! Peuter/kleuter Sportmix

29 maart 2017
Er is iets nieuws! De bestaande sportmix is voor oudere basisschool kinderen, maar let op! Nu is er ook sportmix voor Peuters! Geef je snel op, voor 7 april. Lees verder..
CangeroesHarten voor Sport Lees verder