Nieuws

Sportmix seizoen weer van start

26 september 2017
Vanaf donderdag 5 oktober zal de Sportmix weer van start gaan!!
De HalterHarten voor SportMBO UtrechtZwaluwen Utrecht 1911 Lees verder

Nieuwe bestuursondersteuner Nieuw Welgelegen

15 augustus 2017
Marie-Claire Pijper vervangt vanaf augustus 2017 Marlon van Liere als bestuursondersteuner van Nieuw Welgelegen. Ze houdt zich bezig met het versterken van de bestaande initiatieven in en rondom Nieuw Welgelegen, alsmede op zoek gaan naar mogelijke nieuwe verbindingen.
VSU Lees verder

Een interview met Frank Corneth - Het vmbo heeft veel te bieden!

6 juni 2017
In het blad 'De Toekomst' staat een interview met directeur van het Globe College, Frank Corneth. Daarin spreekt hij over de kracht van diversiteit die een vmbo school te bieden heeft.
Globe College Lees verder

30 juni Bedrijfssport Utrecht Atletiekdag, geef je nu op!

31 mei 2017
Bedrijfssport Utrecht organiseert in aanloop naar het NK atletiek op Utrechtse bodem (14 t/m 16 juli) een gezellige en sportieve atletiekmiddag voor werknemers van bedrijven. Schrijf je nu in voor 16 juni!
Harten voor SportVSU Lees verder

Jaarverslag Nieuw Welgelegen 2015-2016

17 mei 2017
Het is zover! In samenwerking met alle participanten en het stichtingsbestuur is er wederom een mooie inhoudelijke verslaglegging tot stand gekomen. De tekst wordt ondersteunt met sprekende foto's van de activiteiten in en rond Nieuw Welgelegen in de periode augustus 2015 tot en met augustus 2016.
Baptistengemeente de RankCangeroesDe HalterFit4FreeGemeente Utrecht Globe CollegeHarten voor SportKenniscentrum SportLadyfitMBO UtrechtThe Colour KitchenUrban Dance CenterVSUZwaluwen Utrecht 1911 Lees verder