Nieuws

Ladyfit wint tweede prijs Wij Maken Utrecht-trofee 2015

4 december 2015
Dinsdagmiddag 9 december werd de Wij Maken Utrecht-Trofee uitgereikt; een evenement dat de Vrijwilligerscentrale Utrecht jaarlijks organiseert in samenwerking met de Gemeente Utrecht. Met de Wij Maken Utrecht-Trofee willen zij alle initiatiefnemers en vrijwilligers bedanken en hun waardering uitspreken over hun bijdrage aan de stad. Zij hopen hiermee ook anderen te inspireren.
Ladyfit Lees verder

Beweegpret voor ouderen in Nieuw Welgelegen

1 december 2015
Sporten en bewegen is leuk maar niet altijd makkelijk en vanzelfsprekend. Zeker niet als je al wat ouder bent. Om Utrechtse senioren op weg te helpen organiseert Harten voor Sport in samenwerking met De Halter een ochtend waarin bewegen en gezelligheid centraal staan.
De HalterHarten voor Sport Lees verder

Nieuwe wandelgroepen in de wijk

24 november 2015
Wilt u samen met anderen in de wijk wandelen, omdat u graag wandelt, mensen wilt ontmoeten of een opstart nodig hebt om te gaan bewegen? Sluit dan aan bij een van de wandelgroepjes!
Harten voor Sport Lees verder

50 jaar gastarbeiders in de stad Utrecht

19 november 2015
Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van sportvereniging Ladyfit is er in samenwerking met Nieuw Welgelegen de tentoonstelling ‘50 jaar gastarbeiders in de stad Utrecht’ te zien in de hal van Nieuw Welgelegen.
Ladyfit Lees verder

Ladyfit genomineerd voor Wij Maken Utrecht-trofee!

5 november 2015
We feliciteren Ladyfit van harte met haar nominatie voor de Wij Maken Utrecht-trofee!
Ladyfit Lees verder