Delegatie uit Antwerpen brengt bezoek aan Nieuw-Welgelegen

14 november 2017 Maandag 13 november heeft een delegatie van 7 personen uit Antwerpen een werkbezoek gebracht aan Nieuw Welgelegen.
In het handboek voor sportaccommodaties kwamen zij het project "Nieuw Welgelegen" tegen. Omdat er nogal wat ruimtegebrek is in de stad Antwerpen worden ze gedwongen om meer samen te werken en om infrastructuur veel nuttiger in te richten en dus optimaler te benutten. Nieuw Welgelegen was daarom een goed voorbeeld qua multifunctionele ruimte en samenwerkingen tussen diensten onderling. De delegatie bestond uit personen van verschillende afdelingen: jeugd, cultuur, kinderopvang, onderwijs en sport.

Carla van Rest, voorzitter van het bestuur van Nieuw Welgelegen heette de aanwezigheden van harte welkom. Vanuit de gemeente waren Rinske Veldman, facilitair coördinator MFA’s en Joke Brouwer, manager Team, Sport en Samenleven aanwezig.
Er werd begonnen met een voorstelrondje, daarna bezochten we de verschillende diensten in het gebouw. Na afloop was er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan over de voor en tegens van multi functionele ruimtes. Na een lunch in de Colour Kitchen vertrok de delegatie met een rugzak vol opgestoken kennis weer terug naar Antwerpen.