Nieuws

Sportmix seizoen weer van start

8 oktober 2018
De SportMIX is een laagdrempelig sportaanbod voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit Utrecht Zuidwest. Specifiek is de SportMIX er op dit moment voor twee doelgroepen. De eerste doelgroep zijn kinderen die zich (nog) niet wil toeleggen op één sport, maar het wel leuk vinden om meerdere sporten te spelen en in beweging te zijn. De tweede doelgroep zijn kinderen die eigenlijk nog niet weten welke sport nu bij hem of haar past en daar middels de SportMIX hoopt achter te komen.
MBO UtrechtZwaluwen Utrecht 1911 Lees verder

Paul Verweel Sportfonds

1 mei 2018
Veel kinderen vinden het leuk om te sporten voor hun plezier of de gezelligheid. Wanneer je je teamgenootjes iedere week twee of drie keer ziet, worden het vanzelf je beste maatjes. Daarnaast is sporten ook gezond. Je wordt er niet alleen sterker en leniger van, maar het is ook goed voor je uithoudingsvermogen, je coördinatie en je zelfvertrouwen.
Harten voor SportVSU Lees verder

Open Dag Globe wederom een succes

8 maart 2018
Het Globe College opende op 27 januari haar deuren voor (potentiele) nieuwe leerlingen. Van 10:00 tot 15:00 bezochten veel nieuwsgierige kinderen uit groep acht -vergezeld door hun ouders - onze school.
Globe College Lees verder

The Colour Kitchen stopt activiteiten in Nieuw Welgelegen

9 januari 2018
In goed overleg hebben The Colour Kitchen en de gemeente Utrecht besloten dat The Colour Kitchen haar activiteiten stopt binnen Nieuw Welgelegen.
The Colour Kitchen Lees verder

Delegatie uit Antwerpen brengt bezoek aan Nieuw-Welgelegen

14 november 2017
Een delegatie van 7 personen uit Antwerpen brengt op maandag 13 november een bezoek aan Nieuw-Welgelegen.
Lees verder